Over BlijSieraden

Hoe het ooit begon…

Mijn naam is Mary van Heel-Roeters, mama van een meisje met de naam Kaatje (2009) en een jongetje met de naam Pux (2013), getrouwd met de liefde van mijn leven, met de naam Bass…
Naast moeder, vrouw en eigenaar van BLIJsieraden was ik ook de afgelopen 15 jaar de helft van de week docent agogiek op een MBO opleiding. Maar sinds augustus 2018 heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd om mij volledig te kunnen storten op dat wat ik het allerliefste doe, sieraden maken waar mensen BLIJ van worden…Alles met veel liefde!

Als klein meisje was ik altijd al gefascineerd door sieraden. Vol bewondering kon ik kijken naar al dat moois. Al snel werd mijn grote hobby ‘sieraden maken’. Dit gevoel, deze passie, is nooit meer weggegaan…
Toen mijn moeder onverwachts overleed kwam ik in een diep dal terecht. Zoekende naar wie ik ben en wat ik wil, bleek het maken van sieraden, een heel belangrijk onderdeel in mijn rouwproces als ook in mijn leven te zijn.

Door mijn passie en gevoel te gaan volgen kwam van het een het ander. Van werken met kralen, het maken van chunks, het werken met zilverklei, tot het volgen van een cursus edelsmeden … om vervolgens uit te komen bij het metaalstempelen. Mensen vonden mijn creaties mooi en werden er blij van. En ook ik ging me steeds beter voelen en werd weer BLIJ.

De naam ‘BLIJmakertjes’ ontstond en zo is later de naam BLIJsieraden ontstaan.

Elk sieraad wordt met veel liefde en aandacht vervaardigd.

Liefs,
Mary

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.